Okłady z sałaty letniej Antipasto to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, salami, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Letnia sałatka Antypasto z balsamicznym winegretem, oraz Okłady do sałaty BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać mozzarellę, salami, pomidory koktajlowe, karczochy, pieczoną czerwoną paprykę i pepperoncini. Wrzucić mieszaninę sałatki z czerwonym winem Vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Niech marynować przez 30 minut przed podaniem.
3
Filiżanki sałaty podawać wraz z sałatką antipasto. Pamiętaj, aby używać łyżki szczelinowej podczas podawania, aby odsączyć nadmiar marynaty, aby sałata nie rozmokła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
W małej misce wymieszać ocet, miód i musztardę. Po połączeniu powoli dodawać oliwę w stałym strumieniu podczas ubijania. Doprawić solą i pieprzem.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)