Owijki z sałaty azjatyckiej to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos sojowy, ocet ryżowy, olej do gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej.
Instrukcje
1
Wypłukać całe liście sałaty i osuszyć, uważając, aby ich nie rozerwać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
2
W średniej patelni na dużym ogniu, brązowy mielonej wołowiny w 1 łyżka oleju, często mieszając i zmniejszenie ciepła do średniej, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Cebulę gotować na tej samej patelni, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj czosnek, sos sojowy, sos hoisin, imbir, ocet, i sos pieprzowy chile do cebuli, i wymieszać. Wymieszaj posiekane kasztany wodne, zieloną cebulę, olej sezamowy i gotowaną wołowinę; kontynuuj gotowanie, aż cebula zacznie po prostu więdnąć, o 2 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Papryka Chili
Zielona Cebula
Sos Hoisin
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Ocet
Czosnek
Imbir
Cebula
SOS
Wołowina
5
Ułóż liście sałaty wokół zewnętrznej krawędzi dużego talerza i ułóż mieszankę mięsa na środku. Aby służyć, pozwól każdej osobie łyżkę porcji mięsa do liścia sałaty. Owinąć sałatę wokół mięsa jak burrito, i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Mięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.