Okłady Z Sałaty Azjatyckiej
Azjatyckie okłady z sałaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 784 kalorie, 34g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, mielona wieprzowina, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połączyć wodę i ryż. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, aż do wchłonięcia wody. Odstawić i ogrzać.
Rozgrzać olej w woku na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę, zieloną cebulę i czosnek przez 5 do 7 protokół, lub do lekko brązowy.
Dodaj tofu, marchew, Hoisin, i sos sojowy, mieszając często aż do ogrzania przez.
Wyjąć z ognia i wymieszać z olejem sezamowym i pastą chile.
Aby służyć: łyżką niewielką ilość ryżu do każdego liścia sałaty, top z mieszanki stir-fry, i skropić dodatkowym sosem sojowym lub hoisin, w razie potrzeby. Zawiń liść sałaty, aby dołączyć nadzienie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest mieszanka Essay Chenin Blanc. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Esej Chenin Blanc Blend]()
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.