Okłady z pieczonej wołowiny z musztardą Maille® Old Style
Okłady z rostbefu z musztardą Maille® Old Style to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, olej sezamowy, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczeń Wołowa Tortilla Wraps, Southwestern Roast Beef Wraps, oraz Zawijasy z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sos sojowy z olejem sezamowym i przykryj każdy plasterek pieczonej wołowiny szczotką. Pieczeń wołową doprawić mielonym pieprzem.
Maille® Old Style mustard cream: ubij śmietanę do ubijania, aby urosła. Następnie wymieszać z musztardą Maille® Old Style i doprawić solą i pieprzem.
Obficie pokryj wnętrze okładów tortilla kremem musztardowym Maille® Old Style.
Połóż na środku każdej tortilli jeden plasterek rostbefu.
Dodać awokado i maille ® cornichons na wierzchu mięsa.
Wytnij okład w środku pod kątem.