Okłady z liści betelu z curry Squid i ogórek Relish
Okłady z liści betelu z curry kalmary i ogórków to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, cukier, sos ostrygowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Okłady z liści betelu z curry Squid i ogórek Relish, Curry Soban I Ogórek Smak, oraz Okłady Z Sałaty Z Dorszem, Sałatką Z Ogórka, Orzechowym Smakiem I Nuoc dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać ocet i cukier w małej misce, aż cukier się rozpuści; odstawić do użycia jako dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz ogórek, seler, chile i imbir w innej małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wymieszać dressing do smaków przez łyżki stołowe do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1
Grind Cilantro łodygi, czosnek, i imbir w mini procesor wkleić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać pastę kolendry i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
4
Dodać curry; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Dodaj kalmary i chile paski. Smażyć, aż kałamarnica będzie prawie miękka, około 1 minuty. Wymieszać z sosem rybnym, sosem ostrygowym i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Ostrygowy
Sos Rybny
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
6
Dodaj krem kokosowy i rosół z kurczaka. Mieszaj, aż sos lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Krem Kokosowy
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Ułóż liście betelu na talerzu. Za pomocą łyżki szczelinowej, każdy liść pokrywać mieszanką kałamarnic. Łyżka rozkoszuj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Betelu
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego