Okłady Z Indyka
Okłady z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz marchew, sól, pieczony czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka, Okłady Z Indyka, oraz Tex-Mex Okłady Z Indyka.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez, ocet ryżowy, kminek i sól; dobrze wymieszać.
Rozłóż jedną łyżkę sosu na każdej tortilli; top z liściem sałaty. Podziel indyka, jicamę, marchew, ser i kiełki równomiernie między tortille.
Na każdej tortilli wymieszać dodatkowy dressing z dodatkowymi składnikami. Złożyć dno tortilla nad nadzieniem; roll up burrito stylu.
Całkowity czas przygotowania: 15 minut
Wskazówka: zamiast indyka można użyć szynki delikatesowej lub rostbefu. Okłady można przygotować, zapakować w folię i schłodzić do 1 godziny przed podaniem.
W porcji: 381 kalorii; 17g białka; 30g węglowodanów; 21g tłuszczu; 54mg cholesterolu; 1223 mg sodu