Okłady Wieprzowe Mou Shu
Mou Shu Pork wrapy wymaga wokół 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka sosu sojowego, cebula, schab i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Okłady Wieprzowe Mu Shu, Zawijasy wieprzowe z grilla, oraz Okłady Wieprzowe Mu Shu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tortille owiń w folię.
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, aż bardzo gorąco.
Dodać wieprzowinę, cebula, imbir, i czosnek; gotować i mieszać, aż wieprzowina jest brązowy i cebula jest miękka, o 5 protokół.
Wymieszać w bok choy, czerwona papryka, i grzyby; gotować i mieszać, aż papryka będzie miękkie-chrupiące, o 5 protokół.
Umieść tortille w piekarniku na 8 minut lub do ogrzania.
Tymczasem powrót patelni do źródła wysokiego ciepła i wymieszać w kiełki fasoli, sake i sosy hoisin i sojowe; gotować i mieszać, aż kiełki fasoli będą delikatne-chrupiące, o 5 protokół.
Wyjmij tortille z piekarnika. Podzielić mieszankę wieprzową między tortille i zwinąć.