Okrągły Stek
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojego pudełka z przepisami, okrągły stek może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 17g tłuszczu i w sumie 386 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,83 USD za porcję. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz pod ręką pieprz, sos pomidorowy bez dodatku soli, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Z łyżką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Duszony Okrągły Stek, Okrągły Stek Z Moreli, oraz Okrągły Stek Chili.
Instrukcje
Przyciąć wołowinę; pokroić na kawałki wielkości porcji.
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Posyp pieprzem. Na wierzch polać cebulą, pieczarkami i sosem pomidorowym. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1-3/4 do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy na okrągły stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dr. poluzować Dr. L Riesling z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Dr L Riesling]()
Dr L Riesling
"...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie suchym Riesling... Po cytrynowym, zielonym jabłku, mokrym kamieniu i lekko kwiatowym aromacie następuje chrupiące, nasycone łupkiem podniebienie i wykończenie soczystych cytrusów i jabłek, olejów orzechowych, soli mineralnych i mokrego kamienia..."- Wine Advocate " to wino musi być jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. "Wprowadzający" Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się smakami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi sporą ilością orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif."- Magazyn Food & Wine