Okra z cebulką, limonką i imbirem

Okra z cebulką, limonką i imbirem
Okra z cebulką, limonką i imbirem jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, kliny wapienne, okra i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki Piec Pieczony Imbir Scallion Lime Sea Bass, Nie tak smażona Okra z sosem Scallion Dipping, oraz Cajun Tempuran Okra z sosem Scallion Dipping dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Okra parowa w parowniku nad wrzącą wodą, przykryta, aż będzie miękka, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
2
Przełożyć do naczynia do serwowania.
3
Gotować szalotki w oleju z 1/2 łyżeczka soli w małej patelni na średnim ogniu, mieszając, tylko do zmięknie, 1 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zalać okrą i wymieszać z imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
5
Podawać z klinami limonki do wyciskania na okrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn