Okra z cebulką, limonką i imbirem
Okra z cebulką, limonką i imbirem jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, kliny wapienne, okra i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki Piec Pieczony Imbir Scallion Lime Sea Bass, Nie tak smażona Okra z sosem Scallion Dipping, oraz Cajun Tempuran Okra z sosem Scallion Dipping dla podobnych receptur.
Instrukcje
Okra parowa w parowniku nad wrzącą wodą, przykryta, aż będzie miękka, około 7 minut.
Przełożyć do naczynia do serwowania.
Gotować szalotki w oleju z 1/2 łyżeczka soli w małej patelni na średnim ogniu, mieszając, tylko do zmięknie, 1 do 3 protokół.
Zalać okrą i wymieszać z imbirem.
Podawać z klinami limonki do wyciskania na okrze.