Okra Smażona Na Boczku

Okra Smażona Na Boczku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego boczku Okran. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 82 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kapie z boczku, okra, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bezglutenowe Smażone Okra (tak, smażone to!), Smażone Zielone Pomidory I Smażona Okra, oraz Okra Smażona.

Instrukcje

1
Drobno posiekać okrę. Smażyć w gorących kapiących boczku na średniej patelni na średnim ogniu 10 do 12 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn