Okra Macerowana cytrynowo i oliwki

Okra Macerowana cytrynowo i oliwki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Okran cytrynowo-Macerowany i oliwki mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Mieszanka skórki cytryny, sok z cytryny, strąki okra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Baby Okran I Oliwki, Ciasto cytrynowo-migdałowe z Macerowanymi truskawkami, oraz Bazylia-macerowane jagody z cytryną Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i uszczelnij. Marynować w lodówce 48 do 72 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu. Przecedzić mieszaninę okra przez sito nad miską, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn