Okra, kukurydza i pomidory
Okra, kukurydza i pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, sól przyprawione, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Okran kukurydziany i pomidory, Duszona kukurydza i pomidory z okrą, oraz Kolacja: Okra, Kukurydza I Pomidory.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek na małym ogniu 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwy 1 łyżka kapie z boczku na patelni.
Cebulę gotować w boczku kapiąc na średnim ogniu 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka. Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem boczku.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu; przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż okra będzie miękka.