Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Okoń morski z melanżem warzywnym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki cytrynowej, cukinia, okonia morskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Okoń morski z melanżem warzywnym, Russ ' s Vegetable Melange, oraz Okoń czarnomorski w wiosennym bulionie warzywnym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 425°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Stopić 1 łyżka masła w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Cebulę i marchew ugotować na maśle 2 minuty, często mieszając. Wymieszać z papryką. Gotować 1 minutę, często mieszając. Wmieszać cukinię, 1 łyżeczkę skórki cytrynowej, sól i estragon. Gotować 1 minutę, często mieszając; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Rybę pokroić na 4 porcje (można pozostawić na skórze). Jeśli ryba ma skórę, umieść skórę ryb bokiem w dół w prostokątnym naczyniu do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Pozostałe składniki wymieszać; rozłożyć na rybie. Łyżka mieszanki warzyw wokół ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Piec odkryte 20 do 25 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.