Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Okoń morski z melanżem warzywnym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki cytrynowej, cukinia, okonia morskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Okoń morski z melanżem warzywnym, Russ ' s Vegetable Melange, oraz Okoń czarnomorski w wiosennym bulionie warzywnym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 425°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Stopić 1 łyżka masła w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Cebulę i marchew ugotować na maśle 2 minuty, często mieszając. Wymieszać z papryką. Gotować 1 minutę, często mieszając. Wmieszać cukinię, 1 łyżeczkę skórki cytrynowej, sól i estragon. Gotować 1 minutę, często mieszając; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Rybę pokroić na 4 porcje (można pozostawić na skórze). Jeśli ryba ma skórę, umieść skórę ryb bokiem w dół w prostokątnym naczyniu do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Pozostałe składniki wymieszać; rozłożyć na rybie. Łyżka mieszanki warzyw wokół ryb.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.