Okoń morski z małż w cytrynowej Eskarole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, małże, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Halibut, małże i Pancetta z Eskarole, Czarny Bas Z Ciecierzycą, Małż I Chorizo, oraz Pizzan Escarole (Ciasto Escarole-Włoskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej patelni nonstick saute na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj pancettę i wymieszaj drewnianą łyżką, aby mieć ładne loki. Gotować przez 4 do 5 minut, aż chrupiące następnie wyjąć do ręczników papierowych. Rezerwy tłuszczu pancetta na patelni i dodać bulion z kurczaka, cytryna, czosnek, tymianek i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać eskarole i małże. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, aż małże się otworzą. Doprawić solą, pieprzem i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina Wieprzowa
Escarole
2 Duże Szczypty Garam Masala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
3
Filety z basu doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bass
4
Umieścić dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Gdy olej jest palenie dodać filety, skóra stronie w dół i nie ruszać się przez 3 minuty. Za pomocą szpatułki rybnej ostrożnie podnieść filety i ustawić na patelni nad escarole i kłusownictwo miąższ bulionu bok w dół przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Escarole
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
5
Escarole i małże podzielić bulionem na poszczególne talerze, na wierzchu filet basu i udekorować chrupiącą pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
2 Duże Szczypty Garam Masala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.