Okoń morski z marokańską salsą

Okoń morski z marokańską salsą
Przepis Sea Bass z marokańskim Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 327 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, paprykę, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Okoń morski z marokańskimi przyprawami, Ceviche Marokański Przyprawiony Okoń Morski, oraz Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Papryka Char nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron, obracając często szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
SzczypceSzczypce
2
Paprykę przełożyć do średniej miski. Przykryć folią; odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, posiekać i grubo posiekać; powrócić do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kminek i cynamon; mieszaj do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
KminekKminek
5
Polać paprykę mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Oliwki wymieszać, 7 składników i 2 łyżki oliwy. Doprawić salsę solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OliwkiOliwki
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Rybę posmarować 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Posypać solą i pieprzem. Broil aż ryba jest nieprzezroczysta w środku, o 2 1/2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
10
Przenieś rybę na talerze. Łyżka salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn