Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą

Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą
Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 260 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, wino, nitki szafranu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Prażona Pomarańcza-Koper Włoski W Paski, Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem, oraz Cały Bas W Paski Z Koprem Włoskim I Pomidorem.

Instrukcje

1
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać koper włoski, cebula i seler, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 10 protokół. Odkryć i gotować, mieszając, aż warzywa są lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pomidory, wino, 3/4 łyżeczki skórki pomarańczowej, szafran i pokruszony czerwony pieprz i gotować na dużym ogniu, aż płyn odparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
SzafranSzafran
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodajemy soki pomidorowe, doprawiamy solą i gotujemy na wolnym ogniu. Filety rybne ułożyć w sosie w jednej warstwie i doprawić solą. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ryba będzie nieprzezroczysta przez cały czas, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Natkę pietruszki wymieszać z liśćmi kopru włoskiego i pozostałą 1 łyżeczką oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki skórki pomarańczowej; doprawić solą. Rybę i sos łyżka na rozgrzane talerze, posypać mieszaniną pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn