Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą

Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów, pietruszka z płaskim liściem, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą, Prażona Pomarańcza-Koper Włoski W Paski, oraz Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem.
Instrukcje
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Dodać koper włoski, cebula i seler, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 10 protokół. Odkryć i gotować, mieszając, aż warzywa są lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, wino, 3/4 łyżeczki skórki pomarańczowej, szafran i pokruszony czerwony pieprz i gotować na dużym ogniu, aż płyn odparuje, o 5 protokół.
Dodajemy soki pomidorowe, doprawiamy solą i gotujemy na wolnym ogniu. Filety rybne ułożyć w sosie w jednej warstwie i doprawić solą. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ryba będzie nieprzezroczysta przez cały czas, 8 do 10 minut.
Natkę pietruszki wymieszać z liśćmi kopru włoskiego i pozostałą 1 łyżeczką oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki skórki pomarańczowej; doprawić solą. Rybę i sos łyżka na rozgrzane talerze, posypać mieszaniną pietruszki i podawać.
Uwagi: jedna porcja-kalorie 254 kcal, Tłuszcz całkowity 1 gm, tłuszcz nasycony 4 gm, białko 34 gm, węglowodany 13 gm
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.