Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek

Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj labraksa z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,01 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zakupionego pesto, pieczona papryka ze słoika, zakupione pesto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), oraz Tapenada Oliwkowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze.
2
Dodać 2 łyżki oleju i puree, aż będzie prawie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Tapenada może być wykonana 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ciepło Pozostałe 11/2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posyp okonia morskiego solą i pieprzem. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj rybę na patelnię i gotuj 2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SeabassSeabass
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozprowadzić 2 łyżki tapenady na szczycie każdego fileta rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
RybyRyby
8
Piec ryby, aż nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieś na talerze.
10
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn