Okoń morski owinięty boczkiem

Okoń morski owinięty boczkiem
Okoń morski zawinięty w boczek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 206g białka, 231g tłuszczu, oraz w sumie 2976 kalorii. Na 19,64 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, rozmaryn, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Okoń Morski Owinięty Boczkiem, Shiso Zawinięte Pierogi Basowe W Dashi, oraz Okoń Morski Zawinięty W Sałatę Morską Ze Śmietaną Ziemniaczaną są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ryby umyć wewnątrz i na zewnątrz, osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Posypać solą do jamy żołądka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Czosnek pokroić w plasterki.Dodać czosnek i rozmarynę do jamy brzusznej.Owinięte plastry boczku wokół ryby, nakładając się lekko. Widoczna powinna być tylko głowa i płetwa ogonowa.Przygotowaną rybę można przechowywać przez kilka godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
RybyRyby
4
Usuń co najmniej 30 minut przed grillowaniem.
5
Posmaruj patelnię grillową oliwą z oliwek i umieść na patelni 2 gałązki rozmarynu, aby dodać oliwy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
6
Umieść rybę na patelni. Umieścić go na średnim gorącym grillu.Grilluj ryby z każdej strony przez około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
7
Umyj rybę olejem, jeśli wygląda na suchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia57
Magazyn