Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile
Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 4. Jeśli masz feta, sos sojowy, pory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile, Seared Black Bass with Scallion-Chile Relish, oraz Okoń Czarnomorski Yagihashi z Somenem i warzywami.
Instrukcje
1
Linia A 9" x 12" naczynie do pieczenia z folią. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
2
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować pory, czosnek, oregano, curry, ziele angielskie i czarny pieprz, aż pory staną się przezroczyste, mieszając, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ziele Angielskie
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Curry W Proszku
Por
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj pomidora, paprykę, seler i sos sojowy. Gotować, aż pieprz zmięknie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sos Sojowy
Seler
Pieprz
Pomidor
5
Dodaj zapas. Dusić, pod przykryciem, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
6
Marchew, kalafior, brokuły i wywar umieścić w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Brokuły
Marchew
Stado
7
Piec, aż warzywa zaczną mięknąć, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Dodaj szpinak i cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Szpinak
10
Umieść rybę na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ryby
11
Mżawka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
12
Piec, aż ryba jest gotowane przez i warzywa są miękkie, 15 do 20 protokół. Podczas gdy ryby gotują, przygotuj kuskus zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Na każdym talerzu wyłożyć 1/4 szklanki kuskusu, 1/4 warzyw i 1 filet.
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.