Okłady z wołowiny, sałaty i pomidorów
Wołowina, sałata i okłady z pomidorów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 32G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, chili w proszku, pomidora i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Wołowej, oraz Okłady z sałaty karczochowo-Wołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać chili w proszku, oregano, kminek i sól. Rub mieszaninę po obu stronach wołowiny.
Odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieścić wołowinę na stelażu w patelni brojlerów. Broil z góry 3 do 4 cali od ciepła około 10 minut dla średniej doneness, obracając raz, lub do pożądanej doneness.
Pokroić w plastry 1/8 cala.
Ciepłe tortille zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W małej misce wymieszaj kwaśną śmietanę i chrzan.
Na każdej tortilli rozprowadzić 3 łyżki mieszanki chrzanu; na wierzchu po 1 szklance sałaty i 1/4 szklanki pomidora. Top z wołowiną. Owiń tortille wokół nadzienia.