Ogórkowo-Limonkowy z Ginem
Ogórkowo-Limonkowy z Ginem to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście mięty, sproszkowaną żelatynę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ogórkowo-Chili-Lime Ice Pops, Kokos Ogórek Limeade Ice Pops, oraz Kiwi-Lime Ice Pops.
Instrukcje
W małym rondlu, połączyć cukier z 1/4 szklanki wody i mięty i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 15 minut. Przecedzić syrop miętowy do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Ubić skórkę z limonki, sok z limonki, gin i przecier ogórkowy.
W kuchence mikrofalowej, posypać żelatynę na pozostałą 1 łyżkę wody i odstawić, aż zmięknie, 5 minut. Podgrzać mieszaninę z dużą mocą przez 8 sekund, aż żelatyna się rozpuści.
Ubij żelatynę do mieszanki ogórków.
Ułóż dziesięć 2-uncjowych kubków papierowych na blasze do pieczenia.
Wlać mieszankę lodów do kubków i zamrozić na 1 godzinę, aż do częściowego zamrożenia. Włóż patyk do środka każdego kubka i zamrozić na 30 minut dłużej, aż do całkowitego zamrożenia. Oderwij papier i podawaj.