Ogórki z cukinii i squasha
Ogórki z cukinii i squasha to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukinię, cebulę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogórki Z Cukinii, Ogórki Z Cukinii, oraz Ogórki Z Cukinii.
Instrukcje
Cukinię i żółtą Kabaczek pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/8 cala, używając mandoliny lub ostrego noża.
Rozłóż cukinię, żółty squash i cebulę w jednej warstwie na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Przełożyć na durszlak, spłukać i osuszyć.
Miejsce w szeroko rozstawionej jedynce. słoik, napełnianie do 1/2 cala od góry.
Octy doprowadzić do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cukier; gotować, stale mieszając, 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia. Wymieszać kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia, natychmiast zdjąć z ognia i zalać warzywami. Chłodny 1 godzina. Przykryć i schłodzić 3 dni przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.