Ogórki z chleba i masła zajmuje około 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 50 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Mieszanka nasion gorczycy, garnek konserw, podnośniki słoików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 3192 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Ogórki z chleba i masła, Ogórki z chleba i masła, oraz Ogórki z chleba i masła są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Przygotuj ogórki: ostrożnie opłucz ogórki, szorując wszelkie zabrudzenia, które mogły przykleić się do żeber. Odciąć 1/8 cala od końców i wyrzucić. Pokrój ogórki w plastry o grubości 1/4 cala, umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Dodać pokrojoną w plasterki cebulę i marynowaną sól. Zamieszaj, aby sól była dobrze rozprowadzona wśród plastrów ogórka. Przykryj czystym ręcznikiem (cienki ręcznik, nie ściereczka frotte). Przykryj kilkoma centymetrami lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Włożyć do lodówki i odstawić na 4 godziny. Wyrzuć lód. Ogórek i cebulę dokładnie opłukać, odcedzić. Spłukać i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Sterylizuj słoiki: jeśli planujesz przechowywać pikle poza lodówką przez dłuższy czas, musisz wysterylizować słoiki przed konserwą i podgrzać wypełnione słoiki w gorącej kąpieli wodnej po konserwowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Jeśli planujesz zjeść ogórki od razu i przechowywać je przez cały czas w lodówce, możesz pominąć krok kąpieli wodnej. Nadal dobrym pomysłem jest najpierw sterylizacja słoików, możesz to zrobić, uruchamiając je przez zmywarkę lub umieszczając je w piekarniku o temperaturze 200 ° F na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Aby wysterylizować słoiki do puszkowania, umieść puste słoiki na metalowym stojaku w dużym garnku do konserw o pojemności 16 qt. (Słoiki muszą spoczywać na stojaku w garnku, a nie na dnie garnka). Napełnić ciepłą wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do ogrzania, aby słoiki były gorące i gotowe do puszkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Usuń szczypcami lub podnośnikami słoikowymi jeden po drugim, jak możesz ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Sterylizuj pokrywki, doprowadzając garnek z wodą do wrzenia i wlewając wodę do miski zawierającej pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
8
Gotuj ocet, cukier, przyprawy do marynowania: w garnku 4 qt lub 6 qt umieść ocet, cukier i wszystkie przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Po rozpuszczeniu cukru dodajemy pokrojone w plasterki ogórki i cebulę. Doprowadzić do wrzenia ponownie. Gdy tylko roztwór octu cukrowego zacznie się ponownie gotować, użyj szczelinowej łyżki, aby rozpocząć pakowanie gorących słoików z ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy Marynowane
Gałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina Wieprzowa
9
Zapakuj słoiki z ogórkami i cebulą, zalej je syropem marynującym: najpierw zapakuj słoik na cal od krawędzi z warzywami. Następnie wlać gorący ocet syrop cukrowy na warzywa do pół cala od obręczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
10
Przetrzyj obręcz papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
11
Umieść wysterylizowaną pokrywkę na słoiku. Zabezpieczyć metalową taśmą śrubową.
12
Proces w łaźni z gorącą wodą: jeśli planujesz przechowywać pikle poza lodówką, przetworzyć napełnione słoiki w łaźni z gorącą wodą przez co najmniej 15 minut. Napełnione słoiki należy zwrócić do tego samego pojemnika z już gorącą wodą. Poziom wody musi być co najmniej jeden cal powyżej górnej części puszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
13
Doprowadzić do wrzenia i niech gotować twardo przez 15 minut, lub 20 minut na wysokościach 1001 do 6000 stóp. Ponad 6000 stóp, gotować przez 25 minut.
14
Wyjąć słoiki z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
15
Ostudzić do temperatury pokojowej. Słoiki powinny wydawać dźwięk trzaskania, ponieważ ich pokrywy uszczelniają. Jeśli pokrywa nie uszczelnia się prawidłowo, nie należy przechowywać słoika poza lodówką.