Ogórki z chleba i masła zajmuje około 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 50 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Mieszanka nasion gorczycy, garnek konserw, podnośniki słoików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 3192 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Ogórki z chleba i masła, Ogórki z chleba i masła, oraz Ogórki z chleba i masła są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Przygotuj ogórki: ostrożnie opłucz ogórki, szorując wszelkie zabrudzenia, które mogły przykleić się do żeber. Odciąć 1/8 cala od końców i wyrzucić. Pokrój ogórki w plastry o grubości 1/4 cala, umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Dodać pokrojoną w plasterki cebulę i marynowaną sól. Zamieszaj, aby sól była dobrze rozprowadzona wśród plastrów ogórka. Przykryj czystym ręcznikiem (cienki ręcznik, nie ściereczka frotte). Przykryj kilkoma centymetrami lodu.
Sterylizuj słoiki: jeśli planujesz przechowywać pikle poza lodówką przez dłuższy czas, musisz wysterylizować słoiki przed konserwą i podgrzać wypełnione słoiki w gorącej kąpieli wodnej po konserwowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Jeśli planujesz zjeść ogórki od razu i przechowywać je przez cały czas w lodówce, możesz pominąć krok kąpieli wodnej. Nadal dobrym pomysłem jest najpierw sterylizacja słoików, możesz to zrobić, uruchamiając je przez zmywarkę lub umieszczając je w piekarniku o temperaturze 200 ° F na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Aby wysterylizować słoiki do puszkowania, umieść puste słoiki na metalowym stojaku w dużym garnku do konserw o pojemności 16 qt. (Słoiki muszą spoczywać na stojaku w garnku, a nie na dnie garnka). Napełnić ciepłą wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do ogrzania, aby słoiki były gorące i gotowe do puszkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Usuń szczypcami lub podnośnikami słoikowymi jeden po drugim, jak możesz ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Sterylizuj pokrywki, doprowadzając garnek z wodą do wrzenia i wlewając wodę do miski zawierającej pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Gotuj ocet, cukier, przyprawy do marynowania: w garnku 4 qt lub 6 qt umieść ocet, cukier i wszystkie przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Po rozpuszczeniu cukru dodajemy pokrojone w plasterki ogórki i cebulę. Doprowadzić do wrzenia ponownie. Gdy tylko roztwór octu cukrowego zacznie się ponownie gotować, użyj szczelinowej łyżki, aby rozpocząć pakowanie gorących słoików z ogórkami.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Zapakuj słoiki z ogórkami i cebulą, zalej je syropem marynującym: najpierw zapakuj słoik na cal od krawędzi z warzywami. Następnie wlać gorący ocet syrop cukrowy na warzywa do pół cala od obręczy.
Umieść wysterylizowaną pokrywkę na słoiku. Zabezpieczyć metalową taśmą śrubową.
12
Proces w łaźni z gorącą wodą: jeśli planujesz przechowywać pikle poza lodówką, przetworzyć napełnione słoiki w łaźni z gorącą wodą przez co najmniej 15 minut. Napełnione słoiki należy zwrócić do tego samego pojemnika z już gorącą wodą. Poziom wody musi być co najmniej jeden cal powyżej górnej części puszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Doprowadzić do wrzenia i niech gotować twardo przez 15 minut, lub 20 minut na wysokościach 1001 do 6000 stóp. Ponad 6000 stóp, gotować przez 25 minut.
14
Wyjąć słoiki z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Ostudzić do temperatury pokojowej. Słoiki powinny wydawać dźwięk trzaskania, ponieważ ich pokrywy uszczelniają. Jeśli pokrywa nie uszczelnia się prawidłowo, nie należy przechowywać słoika poza lodówką.