Ogórki z chleba i masła
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chleb i masło marynaty spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ocet, nasiona gorczycy, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ogórki Z Chleba I Masła, Ogórki z chleba i masła, oraz Ogórki z chleba i masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ogórki i sól w dużej misce; przykryć i schłodzić 1 1/2 godziny.
Odcedzić; ogórki opłukać pod zimną wodą.
Odcedzić; powrót ogórków do miski.
Połączyć cukier i pozostałe składniki w średnim rondlu; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę ogórka; odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Przykryć i przechowywać w lodówce 24 godziny. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.