Ogórki marynowane w koperku
Marynowane ogórki w koperku mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Jeśli masz 4 łyżeczki koperku, ocet winny, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Koperek Marynowany Łosoś Z Ogórkami Kiszonymi, Ogórki z koperkiem, oraz Duszone ogórki z koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry ogórka i sól w dużej misce; dodaj wodę do przykrycia.
Odstawić na 1 godzinę; spłukać.
Dobrze osuszyć; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Ocet i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Dodać ogórek; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.