Ogórki Koperkowe
Ogórki koperkowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 9 porcjami. Ta przystawka ma 27 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 240 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, koperek, nasiona kopru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 968 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ogórki koperkowe przy słoiku, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki Koperkowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Sól i wodę połączyć w dzbanie i mieszać, aż sól się rozpuści.
Ogórki dokładnie opłucz i odetnij końcówkę kwiatu. Odstawić.
Umieść ziarna pieprzu, płatki pieprzu, czosnek, nasiona koperku i świeży koperek w garnku 1-galon.
Dodaj ogórki do garnka na wierzchu aromatów.
Wlać mieszaninę solanki na ogórki, aby całkowicie pokryć.
Wlać pozostałą wodę do plastikowej torby ziptop o pojemności 1 galona i zamknąć.
Umieścić torebkę na wierzchu ogórków, upewniając się, że wszystkie z nich są całkowicie zanurzone w solance. Ustawić w chłodnym, suchym miejscu.
Sprawdź garnek po 3 dniach. Fermentacja rozpoczęła się, jeśli widzisz bąbelki wznoszące się na szczyt garnka. Następnie codziennie sprawdzaj crock i zbieraj wszelkie szumowiny, które się tworzą. Jeśli na plastikowej torbie utworzy się szumowina, spłucz ją i wróć do górnej części garnka.
Fermentacja jest zakończona, gdy marynaty smak kwaśny i pęcherzyki przestały rosnąć; powinno to potrwać około 6 do 7 dni. Gdy tak się stanie, przykryj garnek luźno i umieść w lodówce na 3 dni, szumiąc codziennie lub w razie potrzeby. Przechowywać do 2 miesięcy w lodówce, w razie potrzeby szumiąc. Jeśli pikle staną się miękkie lub zaczną nabierać zapachu, jest to oznaka psucia się i należy je wyrzucić.