Ogórki Kiszone i Czerwona Cebula

Ogórki Kiszone i Czerwona Cebula
Przepis Kiszone ogórki i czerwona cebula można przygotować w około 5 godzin i 20 minut . Ten przepis jest dla 3 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Ta przystawka ma 303 kalorie , 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 12 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Mieszanka do 6 jagód ziela angielskiego, ogórka szklarniowego, octu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Podobne przepisy to Hummus Wrap With Carrots and Cucumbers , Julia Child's Baked Cucumbers Butter-Free i Asparagus, Red Onion and Asiago Salad .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój ogórki i czerwoną cebulę w cienkie plasterki. Umieść w misce z gałązkami kopru i szczyptą soli, podczas gdy przygotowujesz roztwór do kiszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
W małym garnku na średnim ogniu wymieszaj biały ocet, cukier, ziele angielskie i sól. Mieszaj dobrze, aż płyn zacznie wrzeć, a cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Zalej czerwoną cebulę i ogórki płynem do kiszenia i wymieszaj, aby wszystko równomiernie pokryło się sosem. Pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przykryj folią spożywczą (dociśnij folię spożywczą do ogórków, aby nie było powietrza) i wstaw do lodówki. Schłodź przez co najmniej 4 godziny, aby całkowicie ostygły przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn