Ogórki Kiszone i Czerwona Cebula
Przepis Kiszone ogórki i czerwona cebula można przygotować w około 5 godzin i 20 minut . Ten przepis jest dla 3 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Ta przystawka ma 303 kalorie , 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 12 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Mieszanka do 6 jagód ziela angielskiego, ogórka szklarniowego, octu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Podobne przepisy to Hummus Wrap With Carrots and Cucumbers , Julia Child's Baked Cucumbers Butter-Free i Asparagus, Red Onion and Asiago Salad .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój ogórki i czerwoną cebulę w cienkie plasterki. Umieść w misce z gałązkami kopru i szczyptą soli, podczas gdy przygotowujesz roztwór do kiszenia.
W małym garnku na średnim ogniu wymieszaj biały ocet, cukier, ziele angielskie i sól. Mieszaj dobrze, aż płyn zacznie wrzeć, a cukier całkowicie się rozpuści.
Zalej czerwoną cebulę i ogórki płynem do kiszenia i wymieszaj, aby wszystko równomiernie pokryło się sosem. Pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przykryj folią spożywczą (dociśnij folię spożywczą do ogórków, aby nie było powietrza) i wstaw do lodówki. Schłodź przez co najmniej 4 godziny, aby całkowicie ostygły przed podaniem.