Ogórki gorące i pikantne
Ogórki gorące i pikantne to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pasty chile, sos sojowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ogórki Pikantne, Pikantne Ogórki Ocet, oraz Dorsz Miso Z Pikantnymi Ogórkami.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sos sojowy, sól i cukier. Sześć minut przed podaniem, ustawić wok na dużym ogniu. Gdy jest bardzo gorąco, dodaj olej i zawiruj, aby pokryć.
Dodać czosnek, imbir i gorącej pasty Chile I Stir-smażyć przez 15 sekund.
Dodać ogórki i smażyć przez 2 minuty.
Wlać mieszaninę sosu sojowego do woka i smażyć, aż ogórki zmiękną, ale nadal lekko chrupiące w środku, 2 do 3 protokół.
Przełożyć na talerz i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.