Ogórek-Pomidory Faszerowane Białą Fasolą
Ogórek-pomidory faszerowane białą fasolą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, pieprz, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pomidory Cherry Faszerowane Ogórkiem, Ogórkowo-Koperkowe Nadziewane Pomidory Cherry, oraz Kanapka z ogórkiem i pomidorem z czosnkiem hummus z białej fasoli.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce i delikatnie wrzuć.
Połącz ocet, olej, sól, pieprz i czosnek w małej misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Skropić mieszaninę octu na mieszaninę ogórka, i wrzucić delikatnie do herbu.
Pomidory rdzeniowe; każdy pomidor pokroić na 6 klinów, kroić na dno pomidora, ale nie przez dno.
Rozłóż kliny nieco od siebie. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki ogórków do środka każdego pomidora.
Podawać na 4 talerzach wyłożonych sałatą; w razie potrzeby udekorować gałązkami bazylii.