Ogórek Kiszony

Ogórek Kiszony
Need a wegetariańska przystawka? Marynowana Okra może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 120. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zestaw do konserw, ocet, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ogórek Kiszony, Ogórek Kiszony, oraz Ogórek Kiszony.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia puszkę do połowy pełną wodą; gotować na wolnym ogniu. W międzyczasie umieścić słoiki w dużym garnku z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Umieścić zespoły i pokrywki w dużym rondlu z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Usuń gorące słoiki 1 na raz za pomocą podnośnika do słoików.
4
Zapakuj okra do gorących słoików, napełniając do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
5
Umieść 1 pieprz, 1 ząbek czosnku i 1 łyżeczkę. nasiona kopru w każdym słoiku. Doprowadzić ocet, sól, cukier i 4 szklanki wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać okra, napełniając do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
7
Wytrzyj felgi słoików; przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski (ciasne, ale nie za ciasne).
8
Umieść słoiki w stojaku do konserw i umieść w gotującej się wodzie w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Dodaj dodatkową wrzącą wodę w razie potrzeby, aby pokryć ją o 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Doprowadzić wodę do toczącego się wrzenia; gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Zdjąć z ognia. Słoiki schłodzić w puszkach 5 minut.
12
Przenieść słoiki do deski do krojenia; cool 12 do 24 godzin. Test uszczelnień słoików przez naciśnięcie środka każdej pokrywy. Jeśli pokrywki nie pękają, słoiki są odpowiednio uszczelnione. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu w temperaturze pokojowej do 1 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 40 m.
Porcje120
Ocena Zdrowia0
Magazyn