Ogórek Jicama Gimlet Salsa

Ogórek Jicama Gimlet Salsa
Przepis ogórek jicama Gimlet Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, jicamę, gin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gimlet Ogórkowy, Gimlet Ogórkowy, oraz Gimlet Ogórkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jicamę w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wyjąć do średniej miski. Wymieszaj ogórek, cebulę, pieprz, gin, olej, cukier, sok z limonki i skórkę. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
GinGin
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
4
Od Food Network Kuchnie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Magazyn