Ogórek, imbir i Sake Sangria
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Ogórek, imbir i Sake Sangria może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 201 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka krystalizowanego imbiru, sake, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, Sake Ogórkowa-Tini, oraz Ogórek, Sake Z Liczi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ogórek w poprzek na trzy równe kawałki. Obierz i posiekaj 2 kawałki, a następnie włóż do blendera. Zdjąć 4 podłużne paski z pozostałej części robótki, pozostawiając zielone paski, następnie podzielić na pół wzdłuż i rdzeń. Cienko pokroić w poprzek.
Dodaj wodę, cukier, świeży imbir i sok z cytryny do blendera i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać przez sito o średnich oczkach do dzbanka, następnie wymieszać sake, krystalizowany imbir, jeśli używasz, i plastry ogórka. Schłodzić, pod przykryciem, aż będzie gotowy do podania, do 2 godzin.