Ogród świeże warzywa zupa wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mielony pieprz, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Sałatka Warzywna Fresh Garden, Ogród-Zupa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Ogród-Zupa Ze Świeżych Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny w dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Do szerokiego, płytkiego naczynia włożyć mąkę. Pogłębić kawałki wołowiny w mące do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Gotować wołowinę na gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj bulion wołowy, gorącą wodę, fasolkę szparagową, sos pomidorowy, duszone pomidory, marchew, ziemniaki, kukurydzę, seler, cebulę, groch, granulki bulionu wołowego, pietruszkę, liście laurowe, tymianek, chili w proszku i czarny pieprz do stockpot; wymieszać, umieścić pokrywę na stockpot i zmniejszyć ogień do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu Wołowego
Pomidory Duszone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Bulion Wołowy
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Gotować zupę na wolnym ogniu, mieszając okresowo, przez około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)