Ogony Homara Na Parze

Ogony Homara Na Parze
Parowane ogony homara to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką masło, ogony homara, sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Champagne and Orange-parowane ogony homara en Papillote, Pieczone ogony homara dla 2, oraz Grillowane Ogony Homara podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać około 1 cala wody na dno dużego garnka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj sól i umieść wkładkę parową wewnątrz garnka, aby była tuż powyżej poziomu wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Połóż ogony homara na stojaku i przykryj garnek. Przykryć i parować przez 8 minut. I nie podglądaj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)

Wyposażenie

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje najlepsze typy na homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów jest również na miejscu. Możesz spróbować La Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 27 dolarów za butelkę.
La Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet
La Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet
Genialne wino o bladym zabarwieniu. Kwiatowy bukiet pełen białych kwiatów i kobiecej elegancji, ewoluujący w kierunku mineralności na napowietrzaniu. Pierwsze niespodzianki smakowe ze względu na hojność i atrakcyjność,ale te cechy są typowe dla rocznika 2012. Wtedy prawdziwa natura Côte de Léchet terroir szybko potwierdza się, ujawniając szczerą, kredową mineralność. To dobrze zbilansowane wino wykazuje wielką świeżość, pozostawiając w ustach smaki mentolowanej liściastości. Musi się ujawnić tylko w najbliższych latach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn