Ogon Homara Nadziewany Krabem
Need a pescatariańskie danie główne? Krab nadziewany ogonem homara może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 20g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $7.79 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ogonów homara, sok z cytryny, masło klarowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Ogon Homara Nadziewany Krabem, Pomarańczowy Ogon Homara, oraz Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wyciągnij krawędzie podzielonych muszli homara i delikatnie podnieś mięso ogonowe, aby spocząć nad muszlami.
Umieść przygotowane ogony homara na blasze do pieczenia.
Każdą porcję ogona posmarować 1 łyżeczką roztopionego masła.
Lekko wymieszać zmiażdżone krakersy, mięso krabowe, 1/4 szklanki masła klarowanego, pietruszka, przyprawy do owoców morza, czosnek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sól i biały pieprz w misce, aż dokładnie połączone.
Łyżka połowa farszu na każdym ogonie homara; naciśnij lekko, aby lekko ukształtować farsz, aby nie spadł.
Piecz ogony homara w nagrzanym piekarniku, aż mięso będzie nieprzejrzyste, a farsz będzie złotobrązowy na wierzchu, 10 do 12 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części ogona homara powinien odczytywać 145 Stopni F (65 stopni C).
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru. Recenzenci bardzo to lubią z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 160 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Bardzo blady słomkowy kolor, z wybuchowym nosem żywych aromatów kwiatowych i chrupiących świeżych owoców, które zapewniają ostateczny wyraz chłodnego terroir. Podniebienie wykazuje duże napięcie i energię.