Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique
Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka syropu klonowego, nasiona kopru włoskiego, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łososiowy brzuszek Crudo z koprem włoskim i mandarynkowym Gastrique, Glazurowane słodkie ziemniaki z Gastrique Klon, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj nasiona kopru włoskiego, imbir, anyż i czosnek na patelnię; gotuj 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj pokrojony koper włoski na patelnię; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj ocet, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać syrop, sól i pieprz; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut lub aż Koper będzie miękki. Odrzuć anyż.