Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique

Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique
Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka syropu klonowego, nasiona kopru włoskiego, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łososiowy brzuszek Crudo z koprem włoskim i mandarynkowym Gastrique, Glazurowane słodkie ziemniaki z Gastrique Klon, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj nasiona kopru włoskiego, imbir, anyż i czosnek na patelnię; gotuj 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pokrojony koper włoski na patelnię; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj ocet, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać syrop, sól i pieprz; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut lub aż Koper będzie miękki. Odrzuć anyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn