Ogolony koper włoski z krewnymi pomarańczami, Pecorino i granatami
Ogolony koper włoski z krwawymi pomarańczami, Pecorino i granatami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pecorino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczami i Pecorino, Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch, oraz Ogolona Sałatka Z Kopru Włoskiego, Pomarańczy I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą mandoliny lub innej krajalnicy do warzyw, ogolić koper włoski w poprzek na plasterki o grubości 1/3 cala.
Umieścić w misce i wymieszać z sokiem z cytryny i oliwy z oliwek.
Dodać segmenty pomarańczy krwi, nasiona granatu i liści kopru włoskiego i wrzucić delikatnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Ułóż sałatkę z kopru włoskiego na czterech pojedynczych talerzach. Ogolić pecorino w długich odłamkach na każdym talerzu i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;