Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli
Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, ocet jabłkowy, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ogolona Sałatka Z Kopru Włoskiego I Rukoli, Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego Z Ogolonym Pecorino Pepato, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć łodygi z cebuli kopru włoskiego; rezerwy około 2 łyżki zieleni (wyrzucić łodygi lub zapisać do robienia bulionu). Na desce do krojenia umieść żarówkę, górną stroną do góry. Ostrym nożem lub mandoliną przeciąć żarówkę na pół, a następnie pokroić w cienkie plasterki.
W dużej misce wymieszaj skórkę pomarańczową i sok, olej, ocet i sól trzepaczką.
Dodać pokrojony koper włoski; wrzucić do herbu.
Odstawić na co najmniej 20 minut.
Tuż przed podaniem dodaj rukolę, ser i zarezerwowane zieleninę z kopru włoskiego; Wrzuć lekko.