Ogolona Sałatka z brukselki ze świeżymi orzechami włoskimi i Pecorino
Ogolona Sałatka z brukselki ze świeżymi orzechami włoskimi i Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz Pecorino romano, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Spróbuj Ogolona Sałatka z brukselki z jabłkami i Pecorino, Ogolona Sałatka Z Brukselki Z Czerwoną Cebulą, Cytryną I Pecorino, oraz Sałatka z brukselki z jabłkami, orzechami włoskimi i chipsami parmezan-Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trzymając każdą brukselkę za koniec łodygi, pokroić w bardzo cienkie plasterki za pomocą krajalnicy. Wrzucić do miski do oddzielnych warstw.
Lekko zmiażdżyć orzechy włoskie rękami i dodać do brukselki wraz z serem, olejem i sokiem z cytryny, a następnie wrzucić do połączenia. Doprawić pieprzem.
* Orzechy włoskie można prażyć 1 dzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Brukselkę można pokroić 3 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Wymieszać z pozostałymi składnikami tuż przed podaniem.