Ogolona Sałatka Z Brukselki
Ogolona Sałatka z brukselki może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 491 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 22,36 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki z cytryny, sól koszerna, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ogolona Sałatka Z Brukselki, Ogolona Sałatka Z Brukselki, oraz Ogolona Sałatka Z Brukselki.
Instrukcje
Połącz sok z cytryny, skórkę, musztardę, szalotkę i odmierzoną sól i pieprz w średniej, niereaktywnej misce; odstawić.Jajka zetrzeć na dużych otworach tarki; odstawić na bok.Trzymając się końca łodygi brukselki, cienko pokroić je w poprzek, aż do uzyskania w 1/2 cala łodygi. Odrzuć łodygi i umieść pokrojone kiełki w dużej misce, rozbijając warstwy i odrzucając wszelkie twarde kawałki; odstawić.Podczas ubijania w sposób ciągły, powoli skropić olej do mieszanki szalotki, aż cały olej zostanie włączony.
Do brukselki dodać orzeszki piniowe i połowę startych jajek i skropić dressingiem. Delikatnie wrzucić, aż do połączenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż kiełki lekko zmiękną i smaki stopić, o 15 protokół.Wrzucić sałatkę ponownie do redystrybucji dressing. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Przełożyć do naczynia, ułożyć pozostałe jajka i posypać parmezanem.