Ogolona brukselka i kapusta z Pecorino i prażonymi orzechami laskowymi

Ogolona brukselka i kapusta Slaw z Pecorino i prażone orzechy laskowe może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 252 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz jarmuż, jabłko granny smith, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Spróbuj Ogolona Sałatka z brukselki z jabłkami i Pecorino, Ogolona Sałatka z brukselki ze świeżymi orzechami włoskimi i Pecorino, oraz Ogolona Sałatka Z Brukselki Z Czerwoną Cebulą, Cytryną I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Z grubsza posiekaj orzechy laskowe, a następnie rozłóż je na patelni i piecz w piekarniku na złoty kolor, 5 do 7 minut.
Brukselkę i jarmuż umyć i osuszyć.
Brukselkę przeciąć na pół wzdłuż, przez łodygę. Używając ostrego noża lub mandoliny, drobno pokroić brukselkę w poprzek, aby uzyskać cienkie wstążki.
Usunąć twarde łodygi z liści jarmużu i wyrzucić. Układaj liście jeden na drugim i przecinaj łodyżkę, aby uzyskać kształt podobny do ogolonej brukselki.
Odciąć boki jabłka i pokroić w cienkie plasterki.
Aby zrobić vinaigrette, połączyć oliwę z oliwek, ocet szampański, musztardę Dijon i trochę soli i pieprzu w misce, ubijając razem, aż lekko emulguje. Aby służyć, wymieszać brukselkę, jarmuż i jabłko razem dobrze w dużej salaterce. Lekko ubrać z szampana vinaigrette, a następnie top z ogolonych Pecorino i posiekane tosty orzechów laskowych.