Ognisty stek z miecznika z polewą ananasowo-musztardową z kolendrą Chimichurri i grillowaną salsą ananasową i marynowanymi zielonymi Chili

Ognisty stek z miecznika z polewą ananasowo-musztardową z kolendrą Chimichurri i grillowaną salsą ananasową i marynowanymi zielonymi Chili
Ognisty stek z miecznika z polewą ananasowo-musztardową z kolendrą Chimichurri i grillowanym ananasem Salsan i marynowanymi zielonymi Chiles to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 995 kalorii, 38g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, marynowane serranos i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowany Schab z pieczoną na ogniu salsą ananasową, Grillowana miecznik z salsą ananasowo-brzoskwiniową, oraz Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rybę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem z obu stron. Grill z jednej strony, aż lekko złoty kolor, o 2 protokół, pędzel z niektórych ananas musztarda glazury. Odwróć, posmaruj większą ilością musztardy ananasowej i kontynuuj grillowanie przez 4 do 5 minut, dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjąć z grilla, pędzel z większą ilością ananasowej musztardy, umieścić łyżkę kolendry Chimichurri na wierzchu ryby i podawać grillowaną salsę ananasową i marynowane zielone Chiles obok lub na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Połącz sok ananasowy, ocet, sos sojowy, imbir i brązowy cukier w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż objętość zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać musztardę i gotować dodatkowe 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Zdjąć z ognia i dodać sok z limonki i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
7
Ochłoń.
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Grilluj ananasa po obu stronach, aż lekko zarumieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Wyjąć z grilla i pokroić w 1/4-calową kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Połączyć w misce z pozostałymi składnikami i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Ocet, sól i cukier umieścić w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie, aż cukier i sól całkowicie się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
13
Umieść chiles w szklanym słoiku lub niereaktywnej misce i wlać gorącą mieszaninę octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana kolendradrobno posiekana kolendra3Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1porcja startego parmezanuobrany i drobno posiekany korzeń imbiruobrany i drobno posiekany korzeń imbiru6Jalapeno chiles, dobrze umyte i wysuszoneJalapeno chiles, dobrze umyte i wysuszone2Spód: okruszki z herbatników grahamKoszerneKoszerne1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasnobrązowy cukier, mocno zapakowanyjasnobrązowy cukier, mocno zapakowany3Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek sól i świeżo zmielony pieprzoliwa z oliwek sól i świeżo zmielony pieprz41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOliwa z oliwekOliwa z oliwek2marynowane serranos, cienko pokrojonemarynowane serranos, cienko pokrojone2marynowane jalapenos, cienko pokrojonemarynowane jalapenos, cienko pokrojone1małeananas obrany, obrany i pokrojony w plastry o grubości 1/2 calaananas obrany, obrany i pokrojony w plastry o grubości 1/2 cala7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprocent tequili blancoprocent tequili blanco4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa3Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny ryżowyocet winny ryżowy41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony biały pieprzSól i świeżo zmielony biały pieprz4szalotki, Biała i bladozielona część, cienko pokrojoneszalotki, Biała i bladozielona część, cienko pokrojone6całe Serrano chiles, dobrze umyte i wysuszonecałe Serrano chiles, dobrze umyte i wysuszone2Spód: okruszki z herbatników grahampieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta2Spód: okruszki z herbatników grahamz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi680papryka habanerofilety z miecznikafilety z miecznika2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn