Ognisty Pomidorowy Chutney
Need a bezglutenowa, przyjazna dla fodmap i wegańska przyprawa? Ognisty pomidor Chutney może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonej kurkumy, oleju canolan, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krab Beignets Z Ognistym Jabłkowym Chutney, Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, oraz Ognista zupa z czerwonej papryki i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj nasiona gorczycy, nasiona kminku i chiles na patelnię; gotować 1 minutę. Wymieszać kurkumę; gotować 30 sekund.
Dodać pomidory i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (o 50 protokół). Łyżkę do miski; przykryć i schłodzić.