Ogniste Pestki Dyni
Ogniste pestki dyni mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 93 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako dodatek i jest wykonywany w przybliżeniu 50 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 370 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, chili w proszku, mielonego kminku i pestek dyni. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 41%. Spróbuj Słodki Hummus dyniowy z plackiem dyniowym prażone pestki dyni, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Ciepła sałatka z dyni z Polentanem i kandyzowanymi pestkami dyni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wrzuć pestki dyni z ostrym sosem.
Połącz chili w proszku, sól, kminek, cayenne i pieprz; posyp nasiona i wrzuć do pokrycia.
Rozłóż na natłuszczonej folii wyłożonej 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 250° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy nasiona lekko się zrumienią i wyschną, od czasu do czasu mieszając. Ochłodzić całkowicie. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.