Ognista Sałatka z wołowiną i ryżem

Ognista Sałatka z wołowiną i makaronem ryżowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu rybnego, sól, pieprz habanero i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z makaronem z wołowiną i ryżem, Wietnamska Sałatka z wołowiną i makaronem ryżowym, oraz Wietnamska duszona wołowina na sałatce z makaronem ryżowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Grubo posiekać makaron.
Podczas gotowania makaronu, zamrożenie stek 5 minut.
Wyjąć z zamrażarki; pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Posypać solą i czarnym pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Dodaj wołowinę; smażyć 4 protokół.
Połącz stek, makaron, sałatę, cebulę, ogórek i habanero.
Połączyć sok, cukier i sos rybny; wlać mieszaninę makaronu, podrzucając delikatnie.