Ognista Salsa Owocowa

Ognista Salsa Owocowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ognistych owoców Salsan spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 30 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka zielonej cebuli, 2 mango, kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hamburgery z soczewicy i jęczmienia z ognistymi owocami, Ognista Czerwona Salsa, oraz Ognista Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść odsączone pomidory. Przykryć; procesować do grubo posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Miejsce w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać pozostałe składniki.
4
Podawać z mięsem lub rybą, lub z chipsami tortilla według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
RybyRyby
MięsoMięso
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn