Ogień i owoce żółty pomidor Salsa

Ogień i owoce żółty pomidor Salsa
Ogień i owoce żółty pomidor Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka popękanych nasion kolendry, oliwy z oliwek, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Pomidorowa Pieczona W Ogniu, Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy, oraz Salsa pomidorowa czerwona i żółta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć pomidory, chile, mango, czerwona cebula, i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomidorPomidor
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać kolendrę i gotować, mieszając, aż średnio brązowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
4
Wyjąć z ognia i ostrożnie wymieszać z brązowym cukrem, octem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
SólSól
5
Wlać ciepłą mieszankę przypraw na mieszaninę pomidorów i odstawić na 30 do 60 minut, aby smaki się rozwinęły. Tuż przed podaniem wymieszaj zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
6
* Crack nasiona za pomocą zaprawy i tłucz, lub uszczelnić je w plastikowej torbie i walnięcie wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Dodaj
8
Ciepło do smaku: możesz kontrolować ciepło salsy, dostosowując ciepło chiles. Pokrój górną część każdego chile, z pewnością przeciąć żebra i nasiona, w których skoncentrowany jest związek wytwarzający ciepło kapsaicyna. Przetestuj ogień chile, dotykając górnej części języka (każde chile ma inny poziom ciepła). Wyreguluj ciepło, jeśli chcesz łagodniejszą salsę, dzieląc chile i skrobając niektóre lub wszystkie żeberka i nasiona. Jeśli Twoja skóra jest wrażliwa, załóż rękawiczki kuchenne lub trzymaj chiles widelcem-i nie dotykaj oczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
NasionaNasiona
żeberkażeberka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn