Ogień Pieczony Pomidor - Bazylia Krab Bisque
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zapiekanego pomidora z bazylią. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka pomidorów w puszkach, zielonej cebuli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Bazyliowa Pieczona Na Ogniu, Ognista Zupa Pomidorowa Z Bazylią, oraz Makaron z pieczonych pomidorów i bazylii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym połącz pomidory, bulion, seler i cebulę. Gotować na średnim ogniu 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż seler zmięknie.
W rondlu 4-quart roztopić masło na małym ogniu. Za pomocą trzepaczki wymieszaj mąkę z masłem. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Powoli dodaj pół na pół, ciągle mieszając. Mieszać w mieszaninie pomidorowej, 1 szklanka na raz.
Wymieszać z winem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać mięso krabowe i bazylii. Przykryć i dusić 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.