Ogórki z sosem

Ogórki z sosem
Ogórki z sosem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 1G białka, oraz 42g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, majonez, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 76 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Ogórki z sosem, Fasolka szparagowa i ogórki z sosem Miso, oraz Fasolka szparagowa i ogórki z sosem Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać majonez, ocet, cukier i sól razem w dużej misce, aż będzie gładka; złożyć pokrojone ogórki do mieszaniny majonezu. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn